Doelstellingen en missie

Stichting Denktank en Advies NPI-DPI is geen politieke partij en heeft geen eigen standpunten. In onze democratie zijn het de politici en politieke partijen die de standpunten bepalen.

Wij zijn er om de invloed van burgers en bedrijven naar deze politici over te brengen, met als doel gezond en verstandig beleid te bevorderen.

Wat doet de stichting?

  • Analyseren van politieke problemen: We onderzoeken en identificeren de kern van maatschappelijke en politieke kwesties.
  • Formuleren van oplossingen: We ontwikkelen praktische, doordachte en haalbare oplossingen voor de geanalyseerde politieke problemen.
  • Advies en invloed: We adviseren politici, de pers en het maatschappelijk middenveld. Met ons abonnement Politieke Invloed kunnen onze abonnementhouders directe politieke invloed uitoefenen en bijdragen aan beleid dat in het belang is van de meerderheid van burgers en bedrijven in Nederland.

Onze missie
Onze missie is om middels analyse, advies en het aandragen van oplossingen bij te dragen aan een gezondere en verstandiger politieke besluitvorming. Abonnementhouders en ondersteuners van Stichting NPI-DPI hebben hier directe politieke invloed op en helpen zo mee aan een beter Nederland.

NPI-DPI zet zich in om het belang van de Nederlandse bevolking bij politici op de kaart te zetten. Dat is steeds minder een vanzelfsprekendheid en daarom biedt NPI-DPI een unieke mogelijkheid om dat belang in Den Haag te vergroten en versterken.

Politieke Invloed?

Uw stem is belangrijk. Door abonnee te worden van Stichting NPI-DPI kunt u bijdragen aan een eerlijker en representatiever politiek landschap. Sluit u vandaag nog aan en ervaar de kracht van politieke invloed.