Doelstellingen en missie

Stichting Denktank en Advies NPI-DPI is geen politieke partij en heeft daarom geen standpunten. In een democratie bepalen politici en politieke partijen standpunten. Stichting NPI-DPI brengt invloed van burgers en bedrijven over naar politici en stuurt daarmee op gezond en verstandig beleid van deze politici en de politieke partijen.
Een indicatie van beleid wat voor de meerderheid van burgers en bedrijven in Nederland verstandig en gezond beleid is, vind je op deze pagina. Abonnementhouders en ondersteuners van Stichting NPI-DPI hebben hier directe politieke invloed op.

Betaalbare koop- en huurhuizen.

Vakantie en vliegvakantie blijven voor massa bevolking mogelijk en betaalbaar.

Autorijden betaalbaar houden met diesel – en benzineauto’s. Minimalisering van subsidie op elektrische auto’s.

Goed en goedkoop voedsel in overvloed behouden met goed bestuur en zelfstandige boeren. Behoud van EU gemeenschappelijk landbouwbeleid en ontmanteling van huidig NL stikstofbeleid.

Efficiƫnte en goedkope energie. Stopzetten huidige energietransitie.

Open en concurrerende economie met voorspoedig ondernemersklimaat. Met o.a. als gevolg: betaalbare en bloeiende vrijetijdsinvulling blijft mogelijk voor alle burgers.

Politieke invloed?

Kies een abonnement politieke invloed en doe een investering in de democratie. Want net als een huis, bedrijf of auto, heeft ook democratie na verloop van tijd onderhoud en investering nodig.