Resultaten

De stichting heeft in de afgelopen jaren al diverse resultaten geboekt door onze achterban te bundelen en ons in te zetten voor de doelen van de stichting.
Resultaten 2022

In 2022 zijn contacten gelegd met politici, maatschappelijke organisatie, bedrijven en bedrijfsorganisaties. Daarnaast is de organisatie van de stichting op poten gezet, waaronder de website. De stichting heeft ook in dit jaar geflyerd in alle Nederlandse provincies, met afsluitende flyeracties in den Haag en op de demonstratie van 22 juni 2022 in Stroe.

Het opstappen van NOS-directeur Marcel Gelauff is een resultaat van de flyeractie.

Resultaten 2023
In de eerste helft van 2023 heeft de stichting o.a. alle Provinciale Staten bezocht om met nieuwgekozen Statenleden te communiceren. Vanaf juni van dit jaar bezoekt de stichting wekelijks de Tweede Kamer om invloed uit te oefenen bij politici en pers in Den Haag, wat geleid heeft tot opzienbarende resultaten:

  1. Hoofdrol stichting in de val van Kabinet Rutte IV en het vertrek van Mark Rutte uit de Nederlandse politiek, door blootlegging van het bedrog van Mark Rutte en Geert Wilders van de afgelopen 20 jaar.
  2. Hoofdrol stichting in vertrek recordaantal Kamerleden en bewindslieden van het Kabinet Rutte IV.
  3. Hoofdrol stichting in machtsspel Den Haag met de deur openzetten voor regeringsmogelijkheid van Geert Wilders. Dit speelde in de verkiezingscampagne van de Tweede Kamer verkiezingen van 22 november 2023.
  4. Hoofdrol in de mediacampagne van rechtse media tijdens de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer verkiezingen van 22 november 2023, om Wilders te promoten ten koste van andere politici.
  5. Punt 1 t/m 4 heeft gezorgd voor een hoofdrol van de stichting in de verkiezingsoverwinning van de PVV bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen.
  6. In oktober 2023 heeft de stichting een netwerk van veiligheidsdienst actoren binnen de Nederlandse democratie blootgelegd.
Resultaten 2024
Vanwege de activiteiten van de stichting is een machtsspel in Den Haag gaande om Wilders in een regering te manoeuvreren. De Haagse macht wil koste wat kost een regering met PVV realiseren. Hiermee kan de PVV als machtsmiddel blijvend worden gebruikt om manipulatie van de verkiezingen voort te zetten, bij toekomstige verkiezingen. De Nederlandse wetten staan geen dictatoriale partij toe in de Nederlandse democratie. De stichting wil een democratische oplossing voor dit probleem en blijft hieraan werken.

Politieke Invloed?

Uw stem is belangrijk. Door abonnee te worden van Stichting NPI-DPI kunt u bijdragen aan een eerlijker en representatiever politiek landschap. Sluit u vandaag nog aan en ervaar de kracht van politieke invloed.

Politieke Invloed?

Uw stem is belangrijk. Door abonnee te worden van Stichting NPI-DPI kunt u bijdragen aan een eerlijker en representatiever politiek landschap. Sluit u vandaag nog aan en ervaar de kracht van politieke invloed.